Rekisteriseloste

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 §:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Locofit Oy, Hämeenkatu 23 11100 Riihimäki

2. Rekisteriasiat

Rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastaa janne.virtanen@ole.fit

3. Rekisterin nimi

Locomotionin asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen. Asiakkaan ja Locomotionin oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Locomotionin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Locomotionin viestimien ja palvelujen kautta.

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjätiedot:
Nimi, yritys, työosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Segmentointitiedot:
Verkkosivuston, uutiskirjeiden ja muun sähköisen tiedotus- ja markkinointimateriaalin käyttäjämäärä ja käyttäjäkunnan rakenne sekä kampanja-, tuote- ja muihin palautteisiin ja olosuhteisiin liittyvä tieto, jotka mahdollistavat tuotteista ja palveluista informoimisen.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat Locomotionin asiakasrekisteri ja kolmansien osapuolten tarjoamat markkinointirekisterit. Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. Locomotionin asiakas- ja markkinointirekisterin tietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös Fonecta Oy:n, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Väestörekisterikeskuksen ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa asiakasrekisteripalvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Locomotion ei luovuta rekisteritietoja ilman rekisteröidyn lupaa muutoin kuin lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Locomotion ei luovuta konserniyhtiöitään lukuun ottamatta henkilötietoja muille yrityksille niiden suoramarkkinointitarkoituksia varten. Locomotion voi luovuttaa henkilötietoja toiselle samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle rekisterin käyttötarkoituksen edellyttämässä laajuudessa. Locomotion voi myös luovuttaa henkilötietoja käyttämilleen alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joita Locomotion käyttää rekisterin käyttötarkoituksen mukaisten tehtävien suorittamiseen. Henkilötietoja voidaan luovuttaa lakiin perustuvien vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi Suomessa tai muissa maissa, joissa henkilötietoja käsitellään, toimivien viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä tavalla.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttöä palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilö ja markkinointitiedot säilytetään luottamuksellisina. Locomotionin  tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin keinoin turvattu. Locomotion käyttää kolmasien osapuolten sovelluksia, ja niiden tarjoamia turvapalveluita hyväkseen.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa perua Locomotionin  uutis-ja markkinointikirjeiden tilaus sekä siten kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Tietosuojaseloste

Keitä me olemme?

Tämä tietosuojaseloste kertoo Locofit oy:n yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistä. Rekisterin nimi on Locomotion markkinointirekisteri ja sen rekisterinpitäjä on Locomotion, Suomessa yritystunnuksella 1498396-8 rekisteröity yritys, jonka rekisteröity kotipaikka sijaitsee osoitteessa Hämeentie 23 11100 Riihimäki

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi, ja sitoudumme suojelemaan sitä. Seuraavaksi kerromme perusteet, joiden pohjalta käsittelemme tietoja, joita kerätään sivustolla vieraillessasi. Lue teksti huolella ymmärtääksesi, mitkä ovat käytäntömme tietojesi keräämisen ja käsittelyn yhteydessä.

Kuinka keräämme tietojasi?

(a) Sinulta itseltäsi

Kun täytät sivustollamme lomakkeita ja jätät yhteydenottopyyntöjä, tietosi tallentuvat meille. Meille antamiisi tietoihin kuuluvat esimerkiksi tiedot, joita täytät lomakkeisiin yhteydenottopyynnön yhteydessä, tilatessasi palveluja, lisäämällä sivustolle jotain, esimerkiksi kommentoidessasi artikkeleita. Rekisterissä käsitellään muun muassa seuraavia tietoja: perushenkilötiedot, kuten nimi, yhteystiedot, sähköpostiosoite ja yritystiedot. Palveluun liittyvät tiedot, kuten ilmoittamasi kiinnostustiedot; käyttäjätunnus ja salasana; suoramarkkinointiluvat- ja kiellot.

(b) Käyttämällä evästeitä

Lisäksi käytämme niin sanottuja evästeitä kerätäksemme yleisesti internetin käyttöäsi koskevaa tietoa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteet, selaimen versio, käyntikertojen määrä ja vastaavat internetin käyttöä ja sivuston käyntikertoja koskevat tiedot. ”Eväste” on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle. Evästeiden avulla voimme parantaa sivustoamme ja tarjota tarpeisiisi tarkemmin räätälöityjä palveluja, esimerkiksi tallentamalla suosikkisi ja tunnistamalla sinut aina, kun palaat sivuillemme. Voit estää evästeiden tallentumisen aktivoimalla evästeisiin liittyvät asetukset internet-selaimestasi. Huomio kuitenkin, että jos et hyväksy evästeitä, se saattaa estää pääsysi joihinkin sivustomme toimintoihin.

Tietojesi siirto Internetissä

Valitettavasti tietojen siirto internetissä ei ole täysin turvallista. Siksi vastaat tekemästäsi tiedonsiirrosta itse.

Vastaanotettuamme tietosi käytämme tiukkoja menetelmiä ja turvallisuustoimenpiteitä, jotta estäisimme asiattomien pääsyn tietoihisi. Emme kuitenkaan voi taata, että meille antamasi tiedot ovat täysin suojassa kolmansien osapuolten väärinkäytöksiltä. Saatuasi (tai valittuasi) salasanan, jolla saat käyttöoikeuden sivuston määrättyihin toimintoihin, olet itse vastuussa salasanan säilyttämisestä salaisena. Edellytämme, ettet paljasta salasanaa kenellekään.

Miten käytämme tietojasi?

Käytämme sivustoltamme keräämiämme tietoja, jotta voimme:

  • taata, että sivuston sisältö näkyy ja toimii sinulle ja tietokoneellesi kaikkein tehokkaimmassa muodossa
  • tarjota sinulle meiltä (tai kolmansilta osapuolilta, tilanteesta riippuen) tilaamiasi tietoja, tuotteita ja palveluja
  • täyttää välillemme syntyneiden sopimusten mukaiset velvollisuutemme
  • sallia sinulle halutessasi pääsyn sivustomme vuorovaikutteisiin toimintoihin
  • ilmoittaa sinulle palveluamme koskevista muutoksista
  • käyttää tietojasi asiakaspalvelua varten ja Locofit Oy:n markkinointitarkoituksiin

Kenelle luovutamme tietojasi?

Tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa voimme luovuttaa henkilötietojasi seuraaville kolmansille osapuolille:

(a) Konserniyhtiöt ja ulkopuoliset palveluntarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietojasi konserniimme kuuluville yrityksille eri puolilla maailmaa sekä palveluntarjoajille, jotka ovat kolmansina osapuolina yhteistyössä kanssamme.

Oikeutesi nähdä, muuttaa tai poistaa keräämämme tiedot

Halutessasi voit milloin tahansa ilmoittaa, ettet halua enää vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä Locomotionista. Viestit sisältävät ohjeen, jonka avulla voit lakata vastaanottamasta markkinointimateriaalejamme. Voit myös ilmoittaa oman kuntoklubisi toimipistevastaavalle, mikäli et halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä.

Sinulla on oikeus nähdä sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia sinua koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Jos haluat nähdä hallussamme olevat, sinua koskevat tiedot tai pyytää tällaisten tietojen korjaamista, ota sähköpostitse yhteys osoitteeseen janne.virtanen@hyvakunto.com

Muut www-sivut

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille internet-sivuille, joita emme valvo ja joita tämä tietosuojaseloste ei koske. Jos siirryt muihin sivustoihin linkkien kautta, kyseisten sivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä ja käsitellä henkilötietojasi tavalla, joka poikkeaa meidän tavastamme.

Tietosuojan muutokset

Meillä on oikeus muuttaa tai päivittää tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa. Ilmoitamme kaikista muutoksista päivittämällä tietosuojaselosteen yläosaan merkityn päivämäärän. Suosittelemme, että luet tietosuojaselosteen säännöllisin väliajoin uudelleen.

Ostoskorisi on tyhjä

Sopimusehdot

Sopimusehdot
1. Liikuntajäsenkortti on voimassa määräaikaisena valinnan mukaan vähintään yhden kalenterikuukauden tai erikseen sopimuksessa ilmoitetun ajan esim. 3kk tai 12 kk, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla (= voimassa irtisanoutumispäivästä seuraavan kuukauden viimeiseen päivään) tuolloin voimassaolevin asiakashinnoin, mikäli uutta määräaikaista sopimusta ei tehdä. Jäsenkortti on aina henkilökohtainen. Väärinkäytöksestä veloitetaan 100 eur/tahallinen väärinkäytöskerta kortin omistajalta. Alle 18-vuotiaan sopimuksen allekirjoittaa huoltaja.

2. Paperilaskussa laskutuslisä on 8,00€/lasku. E-laskulisä on 0,80€/lasku (=toimisto-/osamaksulisä). Etukäteismaksut (käteismaksut, liikuntasetelit ym.) tulee suorittaa 21 päivää ennen laskun eräpäivää. Muodostunutta E-laskua tai paperilaskua ei voi jälkikäteen maksaa asiakaspalveluun. Asiakas on itse vastuussa E-laskun aktivoinnista klubin henkilökunnan ohjeiden mukaisesti. Mikäli E-laskua ei ole aktivoitu vähintään 21 päivää ennen laskun eräpäivää on klubi oikeutettu paperilaskutukseen (laskutuslisä 8€). Ennakkoilmoituksena veloituksista toimii tämä jäsensopimus. Pyynnöstä jäsenellä on oikeus saada ennakkoilmoitus ennen jokaista veloitusta (kustannukset tästä veloitetaan jäseneltä).

3. Yrityssopimustapauksissa sopijapuolet ovat Locomotion -klubi ja palvelun ostanut jäsen. Yritys korvaa jäsenen harjoittelusta yrityssopimuksessa määritellyn määrän, jonka suuruuden jäsen klubille kertoo. Mikäli jäsen eroaa yrityssopimuksen alaisesta työpaikastaan tai yritys lopettaa yrityssopimuksen mukaisen osuuden maksamisen, on jäsen viimekädessä vastuussa maksusuorituksista.

4 Fit Platinajäsenyyden (2kk+ Jousto/12 kk+ Kanta) vaihtaminen muuhun tuottamaamme palveluun: esim. kehoanalyysiin, kuntotestiin, solariumiin tms.: etukäteen sopimalla voi jäsen vaihtaa käyttämättömät kuukaudet vuodesta johonkin muuhun palveluumme: esim. yksi käyttämätön platinakuukausi = yksi kehoanalyysi tai 5 x solarium. Lääkärintodistuksella vaihto onnistuu myös jälkikäteen todistukseen kirjatulta ajalta (min.4 vko). Vaihtotarjous ei koske muita kuin Platina 2kk+ Jousto tai 12kk+Kanta-jäsenyyksiä.

5. Liikuntasopimuksen irtisanominen: Mikäli jäsen haluaa lopettaa sopimuksen on hänen kirjallisesti ilmoitettava asiasta yksi (1) kalenterikuukausi ennen sopimuskauden loppua. Toistaiseksi voimassaolevassa sopimuksessa on yhden (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanottu sopimus päättyy kirjallisesta irtisanomispäivästä lukien seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Sopimuksen lopettaminen edellyttää kaikkien jäsenkorttien (kansainvälinen, kansallinen, uimala yms.) palauttamista. Muutokset tehdään aina kirjallisesti ja palautetuista jäsenkorteista saa kuitin. Sopimuksen irtisanominen voimassa olevan tauon aikana ei ole mahdollista. Kanta-asiakkuuksissa on aina määräaikainen peruskausi esim. 12 kk. Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana silloin voimassaolevin jäsenhinnoin. Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen on mahdollista vain määräaikaisen sopimuskauden päätyttyä. Mikäli jäsen haluaa irtisanoa sopimuksen kesken määräaikaisuuden, tulee hänen maksaa saamansa Kanta-asiakasedut yritykselle sekä sopimuksesta koituva purkukulu, joka on 29,95€/4 vko jäsenyyden voimassaolon ajalta. Ostettu määräaikainen liikuntapalvelu voidaan myös vaihtaa kokonaishinnaltaan vastaavaan muuhun palveluumme sopimuksen loppuosalta.

6 Liikuntasopimuksen keskeyttäminen: Toistaiseksi voimassaolevan liikuntasopimuksen voit tauottaa seuraavin ehdoin. Tauotuksesta on sovittava etukäteen kirjallisesti toimipistevastaavan kanssa esim. sähköpostilla. Keskeytyksen voi aloittaa aikaisintaan jo laskutetun maksukauden päätyttyä. Tauotus on aina määräaikainen (min. 4 vko) tai pitkäaikaisissa tapauksissa (max.12kk). Taukoajan jälkeen käyttöoikeus sekä veloitukset käynnistyvät automaattisesti. Viive keskeytysilmoituksesta sen aktivointiin on vähintään 21 päivää. Sopimuksen irtisanominen kesken määräaikaisen tauon ei ole mahdollista, vaan jäsenyyden tulee olla aktiivisena vähintään yhden kalenterikuukauden ajan tauon jälkeen.

7. Määräaikaisen jäsensopimuksen keskeyttäminen (max.12 kk): pitkä-aikaisen sairauden (yli 2 kk), raskauden tai armeijan takia jäsenyys voidaan keskeyttää määräajaksi. Keskeytysturvan aktivoimiseen on esitettävä kirjallinen todiste. Keskeytys ei lyhennä maksullista peruskautta. Myös sovittua maksusuunnitelmaa voidaan muuttaa kesken sopimuskauden. Jäsenyyden irtisanominen ja keskeyttäminen tehdään aina kirjallisesti klubivastaavan kanssa, jolloin sopimusmuutoksesta täytetään tarvittavat lomakkeet. Force Majoure -tapauksissa myös muunlainen kirjallinen ilmoitus hyväksytään kunhan se sisältää riittävät tiedot ja tarvittavat liitteet ja henkilökunta on kirjallisesti vastannut ilmoitukseen. Keskeytysturva aktivoituu samoin ehdoin kuin kohdassa (6).

8. Klubin jäsenellä on oikeus vastikkeetta tuoda ystävä vieraaksi klubille. Vieraan tulee aina sopia tutustumisesta etukäteen klubin henkilökunnan kanssa sekä täyttää klubin vieraskortti. Saman vieraan saa tuoda klubille vastikkeetta yhden (1) kerran. Tämän jälkeen vieras maksaa hinnaston mukaisen palveluhinnan käynneistään. Tahallisesta virheellisestä käynnistä (=kortin luvattomasta käytöstä) veloitetaan kortinomistajaa 100,00€/käyntikerta+ 8€ laskutuslisä. Kortin katoamisesta on heti ilmoitettava henkilökunnalle.

9. Fit-klubin jäsenenä olet oikeutettu vierailemaan kaikilla muilla Fit-keskuksilla asiakaspalvelun ollessa avoinna (pois lukien oman talousalueen klubit 10 km säteellä omasta kotiklubista). Hyvä Kunto ketjun kaikki toimipisteet sisältyvät Platinakortin palveluihin. Erikoistarjous: Fit Platina 2kk+ Jousto/12kk+ Kanta-asiakkaalla on mahdollisuus samalla vuosimaksulla lunastaa itselleen uimaloiden käyttöoikeudet (+ lisäksi tulee korttipantit: á 40€/kortti). Kuntokeskus varaa oikeuden muuttaa tätä lisäetua, etu-uimalat vaihtelevat kausittain.

10. Kuntokeskus varaa itselleen oikeuden muuttaa sopimuksen etuja ja ehtoja. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan jäsenistölle 2 kuukautta ennen muutosta. Mikäli jäsenen etujen on katsottava hänen kannalta olennaisesti huonontuneen, voi jäsen irtisanoa sopimuksen välittömin vaikutuksin 1 kuukauden kuluessa siitä, kun muutoksista on ilmoitettu salin ilmoitustaululla tai muuten paikassa, jossa muutoksen käsittämistä asioista tavanomaisesti ilmoitetaan. Mikäli jäsen ei ole irtisanonut sopimusta kuukauden kuluessa siitä, kun asiasta on asianmukaisesti ilmoitettu, katsotaan asiakkaan hyväksyneen muutokset.

11. Muista myös ystäviäsi saamillasi ystävälahjakorteilla/-passeilla (3 kpl liikuntalahjakortteja).

12. 30 päivän vaihto-oikeus (määräaikaiset 12kk+ sopimukset). Mikäli elämäntilanteesi vaihtuu tai mielesi muuttuu voit vaihtaa tällä sopimuksella ostamasi liikuntapaketin 30 päivän sisällä ostopäivästä seuraaviin palveluihimme: 5 x 45 minuutin hieronta á 45€/krt tai 3 x PT –ohjauspalvelu á 75€/krt tai 450 minuutin solariumkortti á 0,50€/minuutti (+pantti 10 €/kortti). Vaihtotarjouksen hinnoissa on jo huomioitu mahdollisesti saamasi lahjakorttien tms. arvot. Vaihtotarjousta tai kampanjatarjousta ei voi yhdistää muihin saamiisi kampanjaetuihin tai -tarjouksiin. Ennen vaihtoa jo käytetyt PT-palvelut tms. palvelut laskutetaan erikseen.

13. Kampanjatarjoukset ja tutustumislahjakortit. Kaikki kuntokeskuksen tarjouskampanjat edellyttävät sopimuksen normaalihintaista määräaikaisuutta, 1 kalenterikuukausi, 12kk tai erikseen sopimuksen mainitun ajan. Tutustumislahjakortit 25€, 30€, 50€ tai muu sopimuksessa mainittu summa hyvitetään asiakkaan aloituskaudessa. Tutustumisedun lunastaminen edellyttää myös yllä mainittua määräaikaisuutta, joka on aina vähintään yksi normaalihintainen kalenterikuukausi. Katso tarkennus kalenterikuukauden irtisanomisajasta kohdassa 5.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita